Papetărie de Bucurie – Up&Joy

by loredana
11 comments

Gata! Țin în brațe rezultat al muncii de aproape două luni, zile pline de emoții, nopți lungi cu gânduri și întrebări multe, entuziasm și oboseală pe măsură, bucurie și zbor și de toate, zău așa!

Dau drumul în lume în această toamnă unei întregi colecții de Papetărie. Agende, plannere, jurnale și altele. Toate realizate în concept propriu, de la dimensiune la conținut. Tot, tot. Pas cu pas, gândit și regândit, așezat și modificat, greșit și reparat.

Agenda Up&Joy, prima din colecție, e aici. Numele ei a venit simplu, de la sine, pentru că am pornit clar cu gândul de a realiza ceva cu și pentru bucurie. Și pentru că totul e despre zbor, al sufletului și al trupului, pentru că acolo SUS găsim bucurie, Up&Joy e fix ce trebuie.

E frumoasă. Zău. Ea, ca primul copil, are ceva aparte, emoția începutului, avântul, nebunia, tot.

Îmbrăcată în material textil, cu logo-ul inscripționat în relief, cu un motto minunat, cu hârtie super calitativă crem, cu buzunar interior, cu plannere și calendare și alte pagini speciale, cu aproape 150 de file, nedatată, cu pagini nu excesiv încărcate, cu dimensiune generoasă, fără a fi prea mare, e pregătită să ajungă la voi.

Vine în cinci variante de culori (Chocolate Brown, Forest Green, Signal Red, Silver Grey, Midnight Blue), toate frumoase, să se potrivească pentru multe gusturi. Pentru fete, pentru băieți, pentru piloți și pentru oricine. E obiect de lucru, în primul rând, pentru toți cei care vreți să fiți organizați și la îndemână cu ceea ce aveți de făcut și e și obiect plin de bucurie, cu atenție la detalii, cu fotografii frumoase și citate inserate, cât să vă aducă câte un plus de senin, un plus de bucurie.

Am lucrat la ea cot la cot cu Peter, omul meu bun ca pâinea caldă, mereu pregătit să fie sprijin și ajutor și alinare. Și cu Diana, fotograf, cea care face minuni cu aparatul ei și ale cărei fotografii le veți găsi și inserate în agendă. Și cu Tipografia Aska Grafika, oameni faini și cu experiență, care au realizat un tipar super profi și au fost atenți la toate detaliile și cerințele. Și cu Eliza, artistul și designerul cu care împart de o vreme și bune și mai puțin bune și care a realizat logo-ul People Love Ballooning pe care-l iubesc mult, grafica agendei Up&Joy și acum lucrează la ilustrațiile următoarei agende, care va fi și ea gata în curând.

Da, cel de al doilea obiect din colecția acestei toamne o să fie și el extrem de special, cu ilustrații în acuarelă, un obiect prețios, de păstrat amintire și de oferit cadou, nu pot să dau mai mult din casă acum, însă știu sigur că e atât de fermecător ceea ce facem, că o să aducem multă bucurie și emoție cu ajutorul lor.

Veniți de luați bucurie! Agendele sunt disponibile pentru a fi comandate, prin mesaj aici, prin email, pe pagina de fb, pe instagram, pe contul personal de fb, unde vă e la îndemână. Zilele următoare începem și livrările, între timp facem și fotografii detaliate de produs. Cu emoții multe, așteptând și cu nerăbdare și cu teamă și cu încredere părerile voastre, ale celor care le veți folosi. Ca să putem crește. Cu bucurie, mulțumesc.

11+

S-ar putea să-ți placă și

11 comments

Eliza Puscasu 29 octombrie 2020 - 17:55

💛Bucurie, Zbor, Natură și Creativitate. Agendele în sine sunt parcă desprinse din natură, direct din inima copacilor, foșnetul frunzelor, rădăcinile puternice și florile minunat colorate ce se înalță către cerul albastru, limpede.

1+
Reply
Laura 4 noiembrie 2020 - 10:17

Ce poze frumoase! Eu nu folosesc agendele, dar le admir cand le vad la altii!

0
Reply
loredana 10 noiembrie 2020 - 16:55

Mulțumesc, Laura! 😀

0
Reply
Simona Rentea 4 noiembrie 2020 - 10:22

Vai, ce frumoase sunt! Aștept cu interes și pozele dinăuntru :). Cea forest green este vis, love it. Felicitări pentru creativitate și muncă.

0
Reply
loredana 10 noiembrie 2020 - 16:55

Mulțumesc, Simona. Pe pagina de FB Prăvălie de Bucurie pot fi văzute mai în detaliu, fotografii interior și informații. 🙂

0
Reply
Ordine sau dezordine 4 noiembrie 2020 - 12:36

Dragute. Spor la treaba si la creatie.

0
Reply
loredana 10 noiembrie 2020 - 16:56

Mulțumesc mult!

0
Reply
Ana 4 noiembrie 2020 - 12:46

Vai de mine, și eu am fost și sunt fan papetarie. Sunt foarte frumoase agendele. Felicitări! Mă mai plimb un pic in casa ta înainte să ies. E tare cozy!

0
Reply
loredana 10 noiembrie 2020 - 16:56

Mulțumesc, Ana. E așa, cu sufletul la vedere acest blog pe care scriu de zece ani. Un jurnal public care mă ajută mult.

0
Reply
vavaly 4 noiembrie 2020 - 19:30

Ce frumoase sunt! M-ai facut tare curioasa sa vad si interiorul, desi mie daca imi zici ca sunt cu citate si pictate m-ai prins deja :).

0
Reply
loredana 10 noiembrie 2020 - 16:58

🙂 Mulțumesc. Acest model e minimalist, cu spațiu generos de scris, cu fotografii și citate. Următorul model o să fie mai colorat, feminin, cu ilustrații. Toate pot să fie fie văzute în detaliu pe pagina de FB Prăvălie de Bucurie. 🙂

0
Reply

Lasă un comentariu