Prăvălie de Bucurie

by loredana
2 comments

S-a întâmplat de curând. Gândul cel bun venit de-acolo de unde sperăm să primim alinare, împăcare, înțelegere, mai ales atunci când nu ne e chiar bine. De SUS. A venit, m-a îmbrățișat, l-am lăsat să mă cuprindă cu totul și apoi am început să lucrez zi de zi pentru a-l crește, pentru a-i da consistență, pentru a-l transforma într-un ceva palpabil și capabil să aducă bucurie multă.

PEOPLE LOVE BALLOONING – Prăvălie de Bucurie

e povestea pe care o construiesc, despre oameni, dragoste și zbor. Despre zbor fizic, în lumea aceasta fabuloasă a baloanelor cu aer cald, dar poate mai cu seamă despre zbor al sufletului, despre esența vieții, ceea ce cu adevărat ne dă bucurie și aripi, să ne putem găsi propriul drum, propria împlinire.

PEOPLE LOVE BALLOONING – Papetărie de Bucurie

O colecție de papetărie realizată integral după concept propriu. Agende, carnete, jurnale, plannere, ilustrații, calendare. Obiecte de dat cadou și de ținut amintire. Prețioase, personalizate, în serii mici.

Am iubit întotdeauna caietele, agendele, jurnalele și toate cele câte țin de papetărie, de hârtie și instrumente de scris. Am jurnale din toți ani mei de la 16 ani încoace. Scrise de mână, cu gânduri naive sau visătoare, cu povești trăite toate cu totul. Am jurnale speciale pentru pruncii mei. Și agende pentru toate evenimentele importante din viață.

Chiar și în vremea online-ului, n-am renunțat la agendele clasice, de hârtie. Dimpotrivă, ele mi-au fost mereu o ancoră care m-a ținut în realitatea offline, o metodă de-a fi (mai) organizată, mai focusată, mai pozitivă în gânduri. De la proiectele pe care le fac de ani de zile, am agende pline, extrem de utile și necesare.

Așadar a venit firesc această poveste spre mine. Să creez propria mea colecție de papetărie, să le fac așa cum simt că trebuie să fie pentru a aduce nu doar eficiență, ci și bucurie. Mai ales bucurie. Să fie obiecte practice, utile, dar și fermecătoare.

La fix o lună distanță de la noaptea în care-am visat cu ochii deschiși despre cum aș putea să concep propria agendă – de la tip de hârtie, dimensiune, legare, copertă, personalizare interior – acum mă pregătesc să dau în tipar primul set.

Da, o să fie mai multe seturi. Mai multe colecții. Prima e colecția Bucurie, pentru că e firesc așa și o voi lansa în această toamnă. O să fie obiecte pentru oameni diferiți și așteptări diferite. Pentru oameni creativi și pentru oameni foarte organizați. Pentru piloți și pentru iubitorii de zbor. Pentru cei îndrăgostiți de baloanele cu aer cald. Pentru visători și pentru cei cu picioarele bine înfipte în pământ. Pentru oameni iubitori de frumos.

PEOPLE LOVE BALLOONING – Colecție de Bucurie

Cea de-a doua parte a poveștii este această Colecție de Bucurie la care lucrez de ceva vreme și care va strânge sub același brand doar obiecte create manual, unice, de către mai mulți artiști din toată țara, toate cu tematică de zbor și de baloane cu aer cald.

O colecție magică, de poveste, cu obiecte și bijuterii potrivite pentru a fi purtate cu bucurie și pentru a fi oferite în dar celor dragi. Pentru cei ce iubesc zborul, în toate formele lui. Pentru cei ce au nevoie uneori de o mică mână de ajutor pentru a crede în propriile aripi.

Am întâlnit pe acest drum deja un număr consistent de oameni minunați, artiști care creează cu mâinile și cu sufletele lor obiecte nu doar frumoase, ci și pline de emoție și de drag. Sunt acum în lucru în multe locuri din țară, pentru această colecție, obiecte realizate din ceramică, din lemn, din pânză, din argint, din lână împâslită, brodate, pictate, cioplite, modelate. Obiecte de decor și obiecte de purtat și obiecte de folosit. Multă culoare și multă creativitate.

Veniți de luați bucurie! Din această Prăvălie de Bucurie pe care o construiesc cu tot sufletul, cu entuziasm, cu freamăt și cu dorință de bine și de frumos.

Bine să ne fie și vă mulțumesc din inimă că-mi sunteți alături.

10+

S-ar putea să-ți placă și

2 comments

Loredana Lazarescu 7 octombrie 2020 - 08:52

Buna, Loredana.
Vroiam sa-ti spun ca te citesc cu pofta si ma umplu de drag si bucurie sa va vad proiectele asternute la drum unul cate unul. Esti, sunteti amandoi, o sursa de inspiratie si sunt recunoscatoare Cerului ca oameni ca voi exista.
M-am regasit si eu in vorbele tale de mai sus, „cei ce au nevoie uneori de o mică mână de ajutor pentru a crede în propriile aripi”, si-mi doresc si eu sa pun in valoare tarisoara noastra si oamenii ce-i poarta numele (ca un roman ce le duce dorul de pe alte meleaguri).
Multumesc.
Cu drag,
Loredana

0
Reply
loredana 13 octombrie 2020 - 06:28

Loredana, îți mulțumesc foarte mult.
Cred că toți avem nevoie și nu uneori, ci adesea, de câte o mână de ajutor. Ca să ne fie mai ușor să credem în noi înșine, în primul rând. Cred că e o muncă continuă, cu mici pauze, să ne mai tragem sufletele.
Să îți fie bine, pe oriunde te-ai afla. 🙂

0
Reply

Lasă un comentariu