De prin alte case (11)

by loredana
3 comments

Ce mai zic oamenii prin lumea asta virtuală cu de toate? Mă mai opresc în câte un loc, deși, să spun sincer, tare greu găsesc lecturi care să mă prindă. Prea-s toate despre relele lumii, despre politică, despre lucruri care mă lasă rece… și mi-e și dor de trăiri personale, de experiențe spuse frumos, cu suflet. Pe unde s-or fi ascuns oamenii cu patimă-n condei?
Altfel, Ioana zice bine și deși-i e mai mult trist, e necesar și util și-ar trebui să citim și să recitim textul ăsta iar și iar. Ca să înțelegem că pruncii ne sunt daruri, nu posesii. Că n-avem voie să ridicăm mâna asupra lor.
Tot despre copii, deși noi n-am ajuns încă în situația aceasta, un articol despre cum se tratează problema înjurăturilor atunci când copilul le descoperă. E amuzant pusă problema, dacă n-ar fi mai degrabă trist că trebuie să jonglăm printre cuvinte.
Întorcându-mă la călătorie, pozele acestea cu un loc albastru ca cerneala, din Malta, a mai întărit o dată în plus poziția acestei destinații în topul celor pe care-mi doresc să le văd. Malta-mi pare tot mai fascinantă. Și pe bună dreptate, nu credeți? Și Puștiului i-ar plăcea, mai ales dacă l-aș duce și aici!
În Piatra Craiului îmi doresc mult și demult să ajung și-am savurat câteva imagini fabuloase în acest articol. Ahh, muntele, mi-e dor de efort. Și de senzația de libertate. Bine că mă pregătesc de-o tură, pentru weekendul care urmează…
Pentru oricine, o evadare pe Transfăgărășan e binevenită. Am parcurs drumul acesta minunat al României de multe ori în ultimii ani și mi s-a părut de fiecare dată spectaculos, o bijuterie. Așa cum o arată și fotografiile celor de la lumeamare.ro. Frumoasă Românie.

Rodnei, 2014

(Munții Rodnei, 2014, foto – Diana Cherecheș)

0

S-ar putea să-ți placă și

3 comments

Ina 25 septembrie 2014 - 08:56

Ma bucur ca ti-a placut povestea, Loredana, si intr-adevar sa stii ca in Malta Popeye Village e un loc de basm frumos si colorat care place copiilor. Daca ajungeti, imi trimiteti o poza?
Zi frumoasa si calatorii bune sa ai!

0
Reply
Loredana 25 septembrie 2014 - 08:58

Mi-a plăcut, desigur. Îmi plac multe la voi… și la mulți ani frumoși să aveți! Cu lumea mare la picioare! 🙂

0
Reply
Roxana Farca 26 septembrie 2014 - 09:40

Un mulţumim şi de la mine! Călătorii frumoase!

0
Reply

Lasă un comentariu