De prin alte case (10)

by loredana
4 comments

Că, deh, tot răsfoiesc internetul ăsta și fac popas uneori prin câte-un loc, impresionată și bucuroasă de ceea ce citesc, și-apoi merg mai departe și-i păcat să nu pun niște semne, să se știe că mi-au atras atenția. Și să-mpărtășim, zic. Așa, de început de săptămână, să ne fie zilele (mai) senine, mai cu chef de muncă, mai cu găsire de răspunsuri, mai cu… ce vreți voi, fiecare, numa’ bine să ne fie.
Că tot m-am pornit așa, în dulcele grai moroșenesc, m-am oprit pe la Călin azi, care zice el frumos, ca întotdeauna, de locurile astea de p-aci. De Maramureș, de oameni, de viață. Frumos tare. Cu omenie, așa.
O listă bună, bună, pentru călătoria cu cortul, are Liliana și zău că-mi face-o poftă de drum, ahh! Să-mi mai pun un pic pofta-n cui, deocamdată-s în perioada de research intensiv. Încă un piculeț.
Am trecut de multe ori prin Târgu Mureș, dar așa cum l-a prezentat Mira, zău că nu l-am (mai) văzut. Dovadă că percepem lucrurile diferit și că-i bine, măcar din când în când, să mai privim și prin ochii celorlalți.
Despre locurile pe care le-am vizitat și pe unde-am mai hoinărit cu Puștiul, scriu de ceva vreme pe DLI.ro și ne vedeți acolo la Salina Turda și pe la Cheile Turzii, escapada noastră din luna iulie. Înainte de cea din august, desigur.
De la călătorie, care mă preocupă zi de zi, spre alt domeniu, la fel de intens… s-au născut mulți copii în ultima vreme, ceea ce e îmbucurător, desigur, și-mi face plăcere să citesc mămicile, mi se face dor de Puștiul mic și mi-aduc aminte de momente deosebite care-au trecut repede, prea repede. Proaspătă mămică, Camelia e ocupată acum cu micuța Luiza, Prințesa Urbană și-a mărit regatul cu-n băiețel, iar Dojo, pe care o citesc mereu cu drag, i-a scris fetiței ei de cinci luni o scrisoare care respiră dragoste prin toate rândurile.
Altfel, e ziua zânei mele bune, Diana, azi! Să fii sănătoasă, să fii fericită, dragă fată dragă! :*

Diana

Voi pe cine citiți, ce vă captează atenția, ce recomandați? 

0

S-ar putea să-ți placă și

4 comments

Călin 4 august 2014 - 12:08

no dară, am cititără tot, da-i musai să îi transmit ceva Dianei, că tot ne cunoaștem: să îți fie anii fix așa cum ți-i dorești (sau chiar mai buni, că n-a fi cu supărare)! La Mulți Ani!

0
Reply
Drugwash 4 august 2014 - 15:20

La mulţi ani, zînă bună! @};- >:D<
De recomandat nu cred că pot recomanda, în ultima vreme m-am rărit tare mult în vizite şi lecturi. Totuşi cred că oricine îşi poate alege urmînd link-urile comentatorilor. De aceea nici nu ţin un blogroll.
Tocmai mi-am adus aminte că azi e şi ziua de naştere a mătuşă-mii. Ar trebui s-o sun măcar. Oare o mai funcţiona telefonul meu…? 8-|

0
Reply
Diana 6 august 2014 - 11:09

Mulțumesc, Calin! Mulțumesc, Drugwash! Și Loredanei…<3 <3 <3!!!!

0
Reply
Drugwash 6 august 2014 - 12:58

Cu drag! 😉
Ai grijă să nu-ţi ruginească bagheta magică! 😀

0
Reply

Lasă un comentariu