Love story. Noi două.

by loredana
18 comments

Bicicleta e unul dintre lucrurile cu adevărat frumoase din viața mea. Știu, am mai spus-o de multe ori și, cu siguranță, o voi repeta mult și de-acum înainte. Pentru că bicicleta mi-e ceva ce îmi dă un sentiment de preaplin al sufletului, de care nu mă mai pot lipsi. A căpătat, într-un an, de când m-am întors la lumea pe două roți și am pedalat în timpul ăsta cât în toată viața mea de dinainte, atât de multă valoare, atât de mult farmec, mi-a strecurat în suflet așa de mult entuziasm și dor de trăire încât pot să afirm fără urmă de îndoială că e o poveste ce nu se mai poate sfârși. Una pentru care sunt tare recunoscătoare.

lovestory

Atunci când pedalez regăsesc ceva din mine, ceva ce-mi place tare mult. O fărâmă de spirit liber, de încredere, speranță, o fărâmă de existență senină, autentică, dincolo de aparențe și conveniențe, dincolo de pâcla neguroasă din viața mea. Și merg pe bicicletă cu sentimentul că viața, așa cum e, cu prea multele ei puțin bune, trebuie apreciată.

Atunci când sunt cu bicicleta toate mi se par mai frumoase în jur. Și oameni, și locuri. Și chiar și oglinda mi-arată un om altfel decât știu eu. Cam așa…

[nggallery id=5]

Știți, ne pregătim de SkirtBike aici, la Baia Mare. Și bicicletele sunt iar în rolul principal pe scena vieții mele acum. Văd zilnic biciclete de toate formele, culorile, modele, biciclete sport sau de oraș, biciclete multe… și mă simt ca și un copil care-și dorește pentru el toate jucăriile lumii. Da, un parc de biciclete mi-ar plăcea și, deși Madame e așa, strâns lipită de sufletul meu, tot mi-aș dori să pedalez (și) alte biciclete. Cum altfel, când sunt atât de multe și atât de frumoase?!

0

S-ar putea să-ți placă și

18 comments

Drugwash 8 mai 2013 - 21:47

Ah, ai fi în stare s-o trădezi pe Madame? S-o înşeli cu alta? Nu, aşa ceva nu se poate! 😀

Dar ce bine îţi stă în rozul specific şi cu fustiţă… 🙂

Vă doresc multă baftă tuturor la noua ediţie SkirtBike Baia Mare! 😉

0
Reply
frmshk 9 mai 2013 - 17:59

Adevărul e că, da, aș putea. E chiar așa de rău? E bicicleta mea și îmi e dragă – mai ales la câte priviri atrage – dar sunt și întâlnesc așa multe modele de altfel de biciclete, n-am cum să nu fiu curioasă cum e să fii în șaua lor. Plus că, oricum, îmi doresc și o bicicletă mai sportivă un pic, una mai puțin pretențioasă, mai ușoară, mai de drumuri lăturalnice… :))

Ahh, tot vroiai să vezi tu fustiță… poftim fustiță. Mă bucur că ești mulțumit.

0
Reply
Drugwash 9 mai 2013 - 18:31

Hehehe, mai văzusem io fustiţă pe aici, da’ voiam să te zgîndăr un pic, nu ştii cît sînt de afurisit? 😛

Cît despre Madame, cred că va trebui să se mulţumească cu ce-a avut pînă acum, căci tu eşti mereu în ascensiune. Şi cui nu-i convine, să facă cerere scrisă către Preşedenţia Uniunii Bicicletelor Trădate. 😆

0
Reply
Mărgeluţa 8 mai 2013 - 23:39

Eu nu stiu sa merg pe bicicleta, dar tare va invidiez pe voi, cei care iubiti atat de mult sa pedalati. Si fratele meu e innebunit dupa biciclit si povesteste cu atata entuziasm despre drumurile pe care le va face in vara asta cu Francesca lui (asa si-a numit el bicicleta)! Din pacate, asa cum se intampla o data cu inaintarea in varsta, m-au napadit fricile si nu ma mai simt in stare sa invat a pedala. Nu vad decat echimoze si fracturi deschise! Asa ca ma multumesc cu fotografiile si povestile iubitorilor de biciclit! 😉

0
Reply
frmshk 9 mai 2013 - 18:00

Dragă Mărgeluțo, te rog, lasă-mă să te contrazic. Greșești. Nu există o vârstă târzie pentru a învăța să pedalezi. Crede-mă, ai fi uimită de cât de ușor e. Mi-aș dori doar să încerci… m-aș angaja chiar să te învăț, dacă ai fi pe-aici… și merită efortul, cu vârf și îndesat!!! Deci, ce zici??

0
Reply
Andreea 9 mai 2013 - 00:07

Ioi doamne ce maramureșeancă frumoasă!

0
Reply
frmshk 9 mai 2013 - 18:01

maramureșancă. da. frumoasă? neh. :))
:*

0
Reply
B. 9 mai 2013 - 00:30

Fain de tot! Locul unde aţi făcut pozele e bine ales. Pe când poze şi lângă ‘cele două biciclete’, acolo, în centru?

0
Reply
frmshk 9 mai 2013 - 18:02

Bicicletele de la Bizo zici? Nu știu, am prin calculator vreo două…

0
Reply
B. 9 mai 2013 - 22:23

Da-da, alea… argintii, ca inoxu’! Da-s faine.
„Aceste biciclete ne place” – comentariul l-am auzit alaltăieri, ieşeau în grup din cofetărie/brutărie/ce-o fi, fix la ora ieşirii de pe la licee, se duseseră acolo că aveau bani de-acasă şi că era mai interesant decât a merge la ore în a treia zi de sărbătoare şi m-am gândit ‘ăştia, ori citesc blogurili, ori e baiu’-cu-ei, că n-au datără pre la işcolabo’. Cred, totuşi, că-i prima variantă.

0
Reply
cotos 9 mai 2013 - 07:31

Va pregatiti, nu gluma 🙂 Sa fie vreme buna, ca anul acesta sigur veti fi cu mult mai multe domnisoare pe biciclete.

0
Reply
frmshk 9 mai 2013 - 18:03

Nu e glumă dar, de jucat, ne jucăm, să știi. Și ne place…

0
Reply
old. an 9 mai 2013 - 18:55

Out of topic.
Aveai niste post-uri despre Italia. Si Ungaria. Recente.
D’aia s-au inventat avioanele, trenurile si autoturismele!
Despre biciclete…. numai de bine.

0
Reply
frmshk 10 mai 2013 - 12:11

Fiecare cu rostul său. Și oamenii. La fel.

0
Reply
old. an 10 mai 2013 - 19:17

Cum zici…. Fiecare cu rostul sau. Si skirt-ul si bike-ul…. Daca le amesteci iese ce? O zi de atentie din partea „lumii”.
Si am si eu o intrebare, asa, mai personala, ca am inteles ca-ti place plimbatul cu bicicleta: In afara de evenimentul respectiv de cate ori ai pedalat cu fusta?

0
Reply
frmshk 10 mai 2013 - 22:06

Mai des de cât ai crede, să știi. Pozele de mai sus, nu sunt de la eveniment. Evenimentul o să fie pe 2 iunie. Și faptul că e cu fuste și biciclete, nu-i doar un moft.

Merg la servici cu bicicleta, primăvara port mai mult fuste decât pantaloni, deci, destul de des. Crezi că mă deranjează? Chiar deloc, să știi. Plus că mi-e mai ușor să port tocuri atunci când pedalez decât atunci când merg mult pe jos…

Nu credeai?

0
Reply
Ana Q. 10 mai 2013 - 11:38

Pozele tale sunt cu adevarat un deliciu pentru privitor! Si eu am redescoperit de curand placerea de a pedala. Nu mi-am cumparat inca o bicicleta proprie, dar merg o data pe saptamana cu ElHombre in parcul Kisselef si inchiriem de acolo cate 2 ore biciclete si pedalam prin Herastrau si imprejurimi.

0
Reply
frmshk 10 mai 2013 - 12:11

2 iunie 2013!!! SkirtBike scrie pe fustița ta și pe bicicleta închiriată, da? Te rog eu, participă la evenimentul ăsta acolo, la București, o să-ți placă la nebunie! O să pedalăm împreună, de fapt, eu aici, tu acolo! Și, cine știe, poate câștigi o bicicletă… 🙂

0
Reply

Lasă un comentariu