Ziua SkirtBike la Baia Mare.

by loredana
5 comments

E 8 iulie. Ziua SkirtBike Baia Mare.
Să vă mai spun cât de specială e ziua asta pentru mine? Cum m-am trezit de dimineață bună, neavând somn, chiar dacă am pus capul pe pernă târziu? Cum mi-e sufletul ca într-un carusel? Și mintea, și mai și?
All good things come to an end – spune Nelly Furtado într-o piesă pe care o ascult de câțiva ani… și știu că așa e firesc să fie. Aseară, târziu, după o altă ședință de pus lucrurile la punct, m-am plimbat – da, devine obișnuință – cu Madame pe străzile goale ale orașului și am lăsat gândurile să se așeze, să-și găsească locul, mai ales după ziua zbuciumată de care am avut parte. Și a fost bine. Străzile goale, orașul adormit, drumurile largi și bicicleta mea dragă, toate mi-au fost teren propice pentru o liniștire care aveam mare nevoie. Și m-am trezit în dimineața asta cu entuziasm pentru ziua ce urmează și cu multă teamă pentru faptul că azi ceva se încheie.
Știu că lucrurile vin și pleacă și, deși mă întristează și mi-e puțin teamă de ceea ce urmează după ce un ceva bun se termină, încerc să privesc lucrurile altfel și să mă gândesc că, deși finalitatea e inerentă, în urma lucrurilor făcute rămâne ceva ce nu poate fi luat, ce nu se poate pierde.
Și vreau, trebuie ca după ziua de azi, să rămână ceva ce nu-mi poate fi luat. Vă mulțumesc, că sunteți. Să îmi țineți pumnii azi, să iasă un eveniment reușit!

0

S-ar putea să-ți placă și

5 comments

Intuneric 8 iulie 2012 - 05:58

Sigur va iesi, cu atatea fete frumoase… Ma refer la biciclete, desigur. :D:D:D:D

0
Reply
Vis De Toamna 8 iulie 2012 - 07:59

Distractie maxima si zambete largi :*

0
Reply
Drugwash 8 iulie 2012 - 09:48

Mai e nevoie să spun ceva? 😉 Finis coronat opus şi după cum am mai spus-o, demult, prin intermediul unei piese dragi mie, un sfîrşit e un început.
Am încredere în tine, totul va fi OK! 😎

0
Reply
vienela 8 iulie 2012 - 09:53

Distractie placuta!!!

0
Reply
Ana Q. 9 iulie 2012 - 08:50

Sper sa fi iesit minunat, asa cum meriti pentru ca stim cat de mult efort ai depus in organizarea acestui eveniment! asteptam pozele, lore!

0
Reply

Lasă un comentariu