Ce se mai întâmplă?

by loredana
6 comments

Păi, în primul rând se întâmplă că aproape s-a dus și primăvara asta și nu știu când, unde și cum! Zău c-aș vrea un instrument de oprit timpul în loc. Și ridurile, dacă s-ar putea.
Altfel, se-ntâmplă viață doar. Da, desigur, de-aia cu piedici multe, cu pietriș care-ți întră până-n carne atunci când cazi, cu cer senin, dar și cu stele verzi în jurul capului atunci când îl izbești de câte-un nou zid răsărit în calea ta. Dar, să mergem înainte, așa, târâș, cum s-o putea, că nu prea-i altă cale, nu? Bine măcar că mai întâlnim și câte-o oază, ne mai adăpăm și noi din izvorul cel mereu aproape secat al entuziasmului și o luăm iar din loc.
Și pentru că mâine pornesc iar la drum (acum serios, cam era cazul, din ianuarie n-am plecat nicăieri și zău că-s mai rău decât peștele pe uscat, tare era nevoie de-o plecare) și mă duc către Țările de Jos, am strâns p-aci câteva articole numai bune de digerat când te interesează această destinație. Olanda.
Alicee povestește despre cum a descoperit Amsterdam-ul altfel decât se aștepta, zilele trecute…
Pe Imperator Travel am găsit informații foarte utile, deși bănuiesc că n-am să ajung să văd nici jumătate din locurile descrise acolo. Da’ nu-i bai!
Despre ceea ce mă interesează pe mine în mod special, scrie Andreea pe noul site Skirtbike mai bine decât oricine. A, da. La mulți ani fabuloși, Skirtbike! (că s-au făcut 5 ani!)
Așadar, acestea fiind spuse, vă urez să aveți zile faine, că tot urmează o scurtă vacanță. Să profitați de ea. Nu știu, aer curat, natură, oameni dragi, excursii mai aproape sau mai departe, găsiți voi. Doar să nu treacă doar… de dragul de-a trece. Tot la capitolul vacanță… vă mai zic azi c-am scris (și-o să mai scriu) pentru situl DLI.ro – Descoperim lumea împreună – despre Filzmoos, unde-am fost în ianuarie, știți voi cât de specială a fost pentru mine vacanța aceea…
Hai, ziceți-mi și voi ce mai faceți, și-apoi să ne ducem fiecare-n treburile noastre vacanțești! :*

0

S-ar putea să-ți placă și

6 comments

Drugwash 2 mai 2014 - 13:16

Mă miram de ce nu mai primesc veşti de la tine! Ai dezinstalat Jetpack? Hm, mă întreb de ce, dar nu e treaba mea. Baftă şi distracţie plăcută!

0
Reply
Loredana 5 mai 2014 - 10:10

Păi nu eu, wordpress-ul a umblat pe aici… în fine, l-am upgradat, dar văd că a luat-o razna…
Oricum, puteai să vii și fără… 🙂

0
Reply
Tomata 3 mai 2014 - 09:23

Nu cred ca ti-am spus pana acuma, dar de imi place la nebunie schimbarea de ton a articolelor tale. 🙂 daca pana anul trecut gaseam in randurile tale suferinta, durere vindecata prin cuvinte, tristete, dor si altele de genul, acum sunt bucuroasa sa te gasesc printre randuri fericita, vesela, entuziasmata, neerabdatoare, optimista si pozitiva. Ma bucur mult pentru schimbarea ta. 🙂
Vacanta placuta. 🙂

0
Reply
Loredana 5 mai 2014 - 10:11

Andreea, mulțumesc. Știi că lupu-și schimbă părul, dar năravul ba, da? 🙂 Tot așa și eu, o mai dau și-alături uneori… :))

0
Reply
Aliceee_traveler 4 mai 2014 - 22:17

Iti doresc sa ai o vacanta de vis, iar Olanda sa fie mai frumoasa decat in imaginatia ta!
Am vazut ca in Keukenhof ai ajuns 🙂 e bine!

0
Reply
Loredana 5 mai 2014 - 10:12

Hmm… să știi că e greu de spus! Clar e copleșitor, în rest impresiile o să vină curând, doar să se așeze lucrurile un pic…

0
Reply

Lasă un comentariu