De ce?

by loredana
2 comments


E cea mai grea întrebare.
Să spui clar și fără urmă de îndoială de ce… orice. De ce simți, de ce visezi, de ce cauți, de ce ai nevoie, de ce dorești, de ce iubești, de ce urăști, de ce lupți, de ce continui, de ce…. trăiești.

Dar cred că e și cea mai inutilă. Îmi tot spune cineva în ultima vreme, Loredana, nu te mai întreba, doar fă. Răspunsurile au să vină la vremea lor. Dar tot înțeleg greu. Tot accept greu.

Mă grăbesc. Să știu, să aflu, să înțeleg, să nu îmi rămână semne de întrebare. Nu am răbdare, mi-e greu să pornesc pe drumuri necunoscute fără ca măcar, rațional sau emoțional, să am un motiv clar care mă motivează, fără să mă conving eu pe mine că drumul are sens. Caut sens în toate. În diminețile devreme, în cărțile pe care le citesc, în relațiile cu oamenii pe care-i întâlnesc, în lucrurile pe care le fac, în tot ceea ce simt și trăiesc.

SENS. Aceste patru litere leitmotiv.

Poate că e firească aceasta nevoie de-a da un sens tuturor lucrurilor. Sau, poate că e un fel de apărare în fața imprevizibilității vieții. O nevoie de-a simți că tot ceea ce trăiesc, nu-i nici degeaba, nici banal.

E SkirtBike Baia Mare azi… al cincilea an la rând. Cred că e proiectul în care mă implic cu cea mai mare determinare. Dau tot, tot ceea ce pot, tot ceea ce sunt. În ultimele zile, săptămâni chiar, nu mai știu când e zi și când e noapte. Ca și cum m-a uitat cineva în priză și tot fac. Și fac și fac și tot mai e de făcut. Și-mi pare greu, epuizant, uneori mai mult decât pot duce, dar continui. Nu există gând de renunțare, nu există… hai să fac mai puțin sau bine o fi cum o fi. Nu, vreau să fac tot ce e necesar și să fac bine. Să coordonez tot ceea ce presupune organizarea acestui eveniment în așa fel ca lucrurile să iasă bine, să fie un tot unitar, frumos creat.

De ce? De ce faci asta, sunt întrebată. De ce? Voi scrie după evenimentul de azi de ce. Deocamdată, cu emoție curgându-mi prin vene, mă întorc la ultimele detalii de organizare. S-auzim de bine!

SkirtBike 2016 macheta facebook poza 1-01

 

0

S-ar putea să-ți placă și

2 comments

Drugwash 3 iulie 2016 - 11:53

Ah, uitasem, luat cu altele! Multă, multă baftă, să iasă totul perfect, să fii mulţumită de tine şi fericită! %%- >:D<
Go, girls! :-bd

0
Reply
anca 4 iulie 2016 - 09:32

De ce nu? bravo!

0
Reply

Lasă un comentariu