Dor de vară

by loredana
4 comments

Vroiam să scriu altceva. Despre chestii serioase, despre blog, despre suflet, despre preocupări.
Dar m-am trezit azi cu marea în gând. Cu un dor de vară. Poate pentru că-i primăvara asta așa de capricioasă și ploaia e prea la ea acasă în fiecare zi. Sau poate pentru că simt nevoia de detașare totală, de un dolce far niente plăcut. Sau, cine știe, poate că e vorba doar despre faptul că mereu vrem ceea ce nu avem…
De altfel, nu știu dacă aștept foarte tare vara. Nici pentru căldurile prea mari, nici pentru faptul că, inevitabil, îi urmează toamna. Dacă e un motiv pentru care o aștept… și gândindu-mă, îmi dau seama că sunt mai multe, de fapt… e faptul că vine vremea punerii în aplicare a proiectelor la care lucrez…
Mi s-a făcut dor de vară azi. Și de mare, de-o mare așa albastră ca și cea din poza de mai jos, făcută anul trecut în Grecia. M-am oprit la ea și pentru starea aceea de nimic binevenit pe care-o transmite.
Voi cu ce asociați vara? Cu concediu? Cu leneveală pe plajă? Sau cu seri răcoroase și plăcute? Ori poate cu muncă mai multă decât în restul anului?

mare

0

S-ar putea să-ți placă și

4 comments

Lara 18 mai 2014 - 19:34

Eu asociez vara cu plaja, apa, limonada, multe rochite si cercei….

0
Reply
Loredana 19 mai 2014 - 08:17

Să fie vară, atunci! Cu cercei colorați?

0
Reply
Lara 19 mai 2014 - 10:02

Da cu cercei multi si colorati si cu rochite colorate si scurte….abia astept 🙂

0
Reply
Drugwash 21 mai 2014 - 16:15

Eu asociez vara cu nevoia de bere. :)) Poa’ s-o aducă şi nişte rochiţe colorate şi scurte, că nu mă supăr… da’ deloc! 😛 :))

0
Reply

Lasă un comentariu