33 plus nouăsprezece

by loredana
41 comments

Mi-am dorit 33 de plicuri/scrisori/vederi de ziua mea… în Austria, toată săptămâna trecută, mi-alerga câte un gând către cutia poștală de acasă și mă tot întrebam dacă o mai poposi ceva pe-acolo…
Desigur, m-așteptau acasă surprize, nu glumă. Am revenit sâmbătă seara și… am găsit cutia… cu două plicuri plantate acolo direct de către expeditorii lor. Și nimic altceva. Mi-am zis că nu am de ce să intru în panică, știam că rugasem pe cineva din vecini să-mi ia corespondența, să nu se piardă pentru că lipsesc mai multe zile. Persoana însărcinată cu această treabă, sâmbătă seara era la țară… a trebuit să aștept, fremătând de nerăbdare, cu o grămadă de întrebări în minte, cu teamă în suflet, seara de întoarcere, duminică.
Când omul a ajuns acasă, aproape noaptea, s-a trezit cu mine la ușă și mi-a zis, mirat, că n-a sosit nici un plic. Am început să plâng, de nedumerire, de tristețe, de împotrivire și teamă… îmi ziceam că e, totuși, imposibil să nu fi primit nimic (înafară de cele opt plicuri care ajunseseră la mine pe diferite căi – personal, anterior prin Poștă, puse direct în cutie, sub covorașul de la ușă, etc), apoi m-au întrebat câteva persoane de ce nu zic nimic despre câte plicuri am primit, că ele mi-au trimis… și mi-am făcut duminică seara multe filme în minte… că poștașul le-a pierdut, că cineva le-a luat din cutia poștală, că s-au rătăcit cine știe pe unde… nu-mi părea nimic firesc și eram așa, între resemnare și împotrivire. Oricum, mi-era sufletul așa de apăsat, chiar îmi dorisem mult…
Ieri dimineață a venit și răspunsul. Un adevărat complot, nu alta. Una dintre fetele cele mai fabuloase pe care le cunosc – Andreea – și-a făcut și ea griji de faptul că urmează să primesc scrisori și eu nu-s acasă și, uite-așa, mână în mână cu una dintre fetele mele, Diana, au avut grijă ca toată corespondența mea să nu fie livrată la domiciliu ci stocată la Oficiul Poștal, la cineva de acolo până mă întorc. Mda.
Așadar, după ce-am trecut prin mare parte din chinurile iadului, mi-a poposit ieri frumos în brațe un maldăr sănătos de plicuri. Și-am râs și-am plâns singură, pe stradă, de la Poștă până la birou.
Sunt 52 în total. Cincizecișidouă de plicuri cu felicitări, scrisori, vederi și alte mici chestii absolut minunate.
Aseară, după ce le-am desfăcut pe toate, altă tură bună de dat apă la crocodili. Cu fiecare nou plic, mă simțeam copleșită. De ce plângi, mami, mă tot întreba Puștiul. Nu prea știam cum să-i explic cum e cu lacrimile de bucurie…
Cum să-i explic cum e să simți că oameni care nu te cunosc, din toate colțurile lumii, s-au gândit să-ți facă ție o bucurie?! Că am primit felicitări atât de speciale, minunat personalizate, care mi-s dragi toate de nu mai pot. Că mi s-au scris lucruri atât de frumoase, de către oameni atât de frumoși, că am simțit până în străfunduri bucuria apropierii. Că plâng pentru că mi-e sufletul plin de-o recunoștință și-un drag imens.
Vi le arăt pe toate. Sunt pozele pe care-am reușit să le fac în condiții nu tocmai potrivite și știu perfect că ele nu pot să transmită fidel ceea ce-aș vrea eu. Dar sper să înțelegeți câtă bucurie mi-ați făcut, să simțiți cât de mult vă sunt recunoscătoare.

my happy bday (1) my happy bday (2) my happy bday (3) my happy bday (4) my happy bday (5) my happy bday (6)

Mulțumirile mele, din suflet, merg către voi! Andreea, ție trebuie să-ți mulțumesc în mod special, ceea ce-ai făcut tu, mobilizând o mulțime de oameni, mă face, o dată în plus, să fiu perfect de acord cu ceea ce mi s-a scris într-o felicitare – Loredana, trebuie să fii mândră de prietenii pe care-i ai! Sunt! Din suflet, cu tot sufletul!
Diana, Kinga, Ramona, fetele mele dragi, vă mulțumesc mult (ceea ce mi-ați scris pe felicitarea care mi-a sosit tocmai în Austria, era exact ceea ce-mi doream!).
Oameni frumoși din online, Raluca, Nina, Bianca, Mira, Monica, Roșcata, Ioana, Dragoș, Gabriela, Camelia, Ana-Maria, Noemi&Andrei, vă mulțumesc frumos, frumos, jos pălăria în fața voastră.
Iubitori de pedalat și membre(i) Skirtbike, echipa Cycle Chic Timișoara, Oana – București, Cătălina (una dintre câștigătoarele Skirtbike, I know!), Oana&Vlad – Danemarca, Raluca – Skirtbike Iași, Natallia – Belgia, Ioana – Suceava, Echipa Skirtbike Deva, Simona – Danemarca, Andreea – București, Anca – Germania, Iordana – Skirtbike Iași, Natalia – Copenhaga (I know!!!), Lidia – Skirtbike Arad, Cristian – București, Simona – București, Ioana – Skirtbike Cluj, Adriana – Brașov, Echipa Bița Color, Andreea – București, Diana– București, Lăcrămioara – București, Sophie – Belgia, vă mulțumesc cu dor și drag pentru pasiunea împărtășită, bicicleta.
Oameni buni, dintr-o depărtare care apropie, Cristian – București, Alexandra – Brăila, Roxana, Karin – Germania, Cristina – Sibiu, Ionuț – București (mi-e tare drag desenul făcut de mânuțele de 5 ani), Virginia – Berlin, Nicoleta – București, dna. Sonia – Deva, sărumâna mult de tot.
Oameni de prin preajmă, Ralu – dreamland să fie, Marius, Janina, Ada – open soul, Nico – chiar nu-s deloc brilliant sister, G.K. – mister să fie, felicitarea no name – dar cu scrisul atât de cunoscut, vă mulțumesc mult, cu sufletul plin de recunoștință!
UPDATE:
Pentru că plicurile (sau colete) încă continuă să sosească, am să fac upgrade tot la acest articol, să le am pe toate la un loc, să vi le arăt și vouă… așadar, ieri au mai venit două felicitări însoțite de surprize drăguțe:

my happy bday

Mulțumesc frumos, Bicitalia.ro pentru surpriza cu baloane, biciclete și ciocolată. Zău că e ingenioasă și mi-a plăcut mult. Elena, desenul tău e foarte drăguț, pentru că-i făcut de tine și pentru c-ai ținut cont de destinațiile alea pe care le-am înșirat eu în lista lui 2014. Și cartea chiar mi-o doream… îți mulțumesc frumos!

my bday

Azi – 24 ianuarie – am primit două plicuri cu câte 33 de baloane. Primul, venit de la Cecilia, mi-a revărsat în palme 33 de baloane mici, decupate, colorate și pregătite cu îndemnuri frumoase, senine… mi-a mers direct la suflet, și m-a bucurat ca și pe un copil. Al doilea plic avea în el un desen ce m-a făcut să mă gândesc, pe loc, la ultimul meu zbor, cu un astfel de peisaj, dar fără marea aceea de baloane. 33 de baloane colorate. Plicul a venit de la Simona, cea care, împreună cu Andreea, a realizat și velocalendarul 2014, cu 12 ilustrații superbe pictate de ele… Mulțumesc frumos, frumos, pentru ce ați făcut pentru mine, pentru ce mi-ați scris. Încă o dată, m-ați emoționat și m-ați bucurat adânc.

my happy bday

Upgrade 28 ianuarie. Încă patru plicuri au ajuns la mine. Ufff, mi-s așa de dragi! Mulțumesc pentru prăjiturica din Germania, Dana, nu a ajuns chiar întreagă, dar gestul mi-a îndulcit ziua. Alexandra – Brezoi, desenul tău a ajuns ieri la mine și îți spun sincer, chiar simt că, așa cum mi-ai scris, 33 e un număr norocos pentru mine. Mulțumesc. Am primit și felicitarea cu urările croșetate cu fire colorate, ahh, cât de mult îmi place, ce idee frumoasă! Mulțumesc mult, Roxana – București. Zău că mi-ai dat o idee drăguță. Diana (știi tu care!), combinația de fotografii pe care-ai făcut-o e la fix, desigur! Și știu bine că ai dreptate, trebuie să văd părțile bune, că sunt! Mulțumesc mult!!!

Vă mulțumesc, oameni buni! E fabulos ce-ați făcut pentru mine! 

0

S-ar putea să-ți placă și

41 comments

castallachic 21 ianuarie 2014 - 08:46

Foarte faaaaaaaaaaaain! <3 <3 <3 <3 <3
Acum vreau si eu! 😀 :)))

0
Reply
Anamaria Amariei 21 ianuarie 2014 - 08:47

asta’s eu! :)))

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:18

Ahhhaah! Nu-mi dădusem seama din prima și mă tot întrebasem ce-i cu comentariul tău… :*

0
Reply
Andreea 21 ianuarie 2014 - 08:50

Hai că s-au scurs lacrimile de crocodil….Sunt așa frumooooooooooase! Propun să faci un album cu fiecare în parte să le vedem mai bine!!!

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:19

Ei, și câte lacrimi. Dar altfel, de-alea ok…
Andreea, mulțumesc mult! Album o să fie! :*

0
Reply
Cristina G 21 ianuarie 2014 - 08:54

🙂 si mie mi-au dat lacrimile!!
Ce oameni dragi ai in jur si cat te-au lasat sa „fierbi” :))
Acum citind postarea cred ca am trait si simtit toti ce ai simtit tu in momentul in care ai primit plicurile.
Ma bucur ca si plicul meu a ajuns la timp (aveam emotii 😀 )
La multi ani fericiti!!!

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:20

Da, așa e, a fost destul de intens… 🙂 Și atât de emoționant, de frumos, încă mă uit la grămada de plicuri și nu-mi vine să cred!
Mulțumesc mult, Cristina. Am primit cu drag! :*

0
Reply
Sonia 21 ianuarie 2014 - 09:11

🙂 Mă bucur să văd curcubeul meu alături de atâtea lucruri speciale. La mulţi ani, încă o dată!

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:22

Ei, și ce mai curcubeu!!! Mulțumesc, chiar mi-a colorat – și încă o face – ziua! :*

0
Reply
Lacramioara 21 ianuarie 2014 - 09:19

Cu placere ! Anul asta, dorintele ti se indeplinesc :>
Ai grija ce-ti doresti : )))
Cu drag, Lacramioara, Cadouri Fistichii, Bucuresti.

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:23

Anul acesta dorințele să se împlinească. Pentru noi, toți!
Mulțumesc mult pentru gestul fistichiu! :*

0
Reply
Elena Cîrîc 21 ianuarie 2014 - 10:55

Cat de frumoaaaaase sunt toate!

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:23

Ei, a ajuns și a ta printre ele! Mulțumesc frumos, cu drag! :*

0
Reply
Despre bucurii livrate prin Poșta Română 21 ianuarie 2014 - 12:23

[…] mai mare bucurie pe care am construit-o vreodată este aceasta. Nu numai eu, ci oamenii din jurul meu și al Loredanei, “fata cu baloane”, care și-a […]

0
Reply
Ana 21 ianuarie 2014 - 13:31

Da’ pe mine de ce ma faci sa plang :D???
Pe bune ca m-ai emotionat asa de rau , ca am dat apa la soricei! Ce frumoase sunt toate asezate asa….si le-am vazut pe toate si ma bucura mult pentru ca , recunosc deschis , muream de curiozitate sa le vad si pe restul! Iuiiiiiii….le meriti! 😀 Sunt foarte,foarte frumoase!
Pusi tie , la multi ani si sa fie mereu asa , cu bucurie multa,multa! 🙂

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:25

Cred că asta e partea cea mai frumoasă… când ceva emoționează așa de tare. Pentru asta-s recunoscătoare. Felicitările tale mi=au mers direct la suflet. Și zău că cifra aia, 33, nu mai pare așa balauristică… 🙂

0
Reply
Ana 22 ianuarie 2014 - 09:28

😀 Daca ai sti cat am stat uitandu-ma la felicitarea 33 si m-am gandit si m-am rasucit , am luat-o in mana , am pus-o la loc de vreo 4 ori , m-am intors sa plec , m-am intors sa ma mai uit la ea…sa o iau , sa nu o iau….of , la naiba , o iau , fie ce o fi! M-am gandit ca mie mi-ar place maxim sa primesc o felicitare in aces fel…si gata! 😀 Acuma , daca nu te-a suparat , nu pot decat sa ma gandesc ca am facut o alegere buna , dar ai vazut , am avut grija sa indulcesc 33 -ul cu baloane! 😛 😉

0
Reply
Loredana 23 ianuarie 2014 - 08:07

Perfectă!!! :*

0
Reply
tomatacuscufita 21 ianuarie 2014 - 13:37

ce frumos 🙂 am vrut si eu sa-ti trimit o felicitare, ca stiam de dorinta ta, doar ca nu m-am mobilizat la timp, m-am luat cu altele si mi-am adus aminte fix de ziua ta. asa ca am preferat sa-ti scriu un sms. 🙂 La multi ani inca o data si multa, multa fericire si sanatate. 🙂

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:25

Dragă, Andreea, am primit cu bucurie urările tale și au venit exact cum și când trebuie, e perfect, îți mulțumesc frumos, frumos! :*

0
Reply
ella 21 ianuarie 2014 - 13:58

Fata draga, ce ma bucur pentru tine!!! 🙂
Eu am avut (din nou) emotii ca plicul de la mine n-o sa ajunga, dar l-al zarit acolo, printre zecile de plicuri!

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:26

Fată dragă ești și tu, și-ți mulțumesc, iar și iar! E o bucurie să te am aproape! :*

0
Reply
Drugwash 21 ianuarie 2014 - 14:28

Iaca, felicitările te-au îmbătrînit brusc de la 33 la 52. 😛 Să vedem, cînd oi aniversa 52 cîte or să vină: 33 sau… :-”
Of, cîtă emoţie ne-ai transmis! Am trecut prin toate stările tale, pe rînd. Dar ce frumos că totul a ieşit atît de bine! 🙂 Numai bucurii să ai şi de-acum încolo! @};- >:D<

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:28

De parcă n-aș fi, ca spirit, mult peste 33… :))) O fi ceva semn?
Da, emoția e delicioasă!!!

0
Reply
alexalazu 21 ianuarie 2014 - 14:58

Ce fain că le-ai primit! Chiar mă gândeam astăzi dacă a ajuns la tine și a mea… 🙂

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:28

A ajuns, a ajuns!!! Mulțumesc frumos, din suflet! Câtă bucurie mi-ați făcut!!! :*

0
Reply
alexalazu 22 ianuarie 2014 - 14:08

Cu mare drag! :*

0
Reply
monicaolt 21 ianuarie 2014 - 19:05

vaaai, eu devenisem deja stresata ca nu ajunge. aseara mai aveam putin si te intrebam, dar am zis totusi sa tac, totusi poate se intoarce la mine inapoi 😀

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:29

Dragă Monica, mai bine mai târziu, și cu efect de ăsta, fabulos! Mulțumesc mult, au ajuns și le iubesc, că-s făcute așa cu drag, cu suflet! :*

0
Reply
Ada 21 ianuarie 2014 - 19:56

La multi ani Loredana! Ma bucur ca a ajuns scrisoarea mea (mi-e ciuda ca nu m-am gandit sa o personalizez, sa o fac mai frumoasa).

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:30

Ada, a ajuns, și am citit-o de mai multe ori de atunci… mi-a plăcut tare mult că ai scris așa, din suflet și apreciez mult, să știi! E perfect așa, nu trebuia să fie altfel! Și să știi că toate se întâmplă cu un SENS! :*

0
Reply
Raluca-Mihaela Ungureanu 21 ianuarie 2014 - 20:27

Ce ma bucur ca am putut contrbui si eu putin la fericirea ta! Asteptam cu atata nerabdare sa vad daca a ajuns si al meu, de iti verificam blogul de cateva ori pe zi. 😛
Acum poti pune felicitarile sub forma de ghirlande, pe pereti, ca sa le vezi mereu mereu. 😀

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:31

Uhhh, cum să n-ajungă? Și ceaiurile, deja fac colecție de minunății de-astea speciale, mi-s așa dragi că tare greu o să decid să le și folosesc…
Mulțumesc, fată frumoasă!

0
Reply
Lucian 22 ianuarie 2014 - 07:20

bun, si ce te faceai daca erau mai putin de 33? 🙂

0
Reply
Loredana 22 ianuarie 2014 - 09:32

Păi, cred că articolul se numea 33 minus…. câte lipseau, nu?
Hai, Lucian, tu mă înveți să gândesc pozitiv, ce faci acum, mă pui la încercare? 😛

0
Reply
Lucian 23 ianuarie 2014 - 20:36

tocmai asta e ideea: gandeste pozitiv, indiferent cate sunt 🙂

0
Reply
Karin 22 ianuarie 2014 - 15:02

Si eu m-am emotionat citind despre bucuria ta… Si, doamne, ce faine sunt toate, fiecare in parte, dar si toate la un loc. Si le-ai aranjat asa frumos pentru poze… Super. (si io vreaaaauuu 🙂 )
Am vazut-o si pe a mea, si ma bucur nespus ca ajuns cumva la timp sa faca parte din tot buchetul (defapt din primul).
Inca odata La multi ani! si la muuuulte alte felicitari, vederi, etc. Sa fii fericita, Loredana ♥
Cu drag, Karin 🙂

0
Reply
Loredana 23 ianuarie 2014 - 08:08

Karin, mulțumesc mult, scrisoarea mi-a plăcut în mod special… și chiar urma un mail, zilele astea! 🙂

0
Reply
Bia 22 ianuarie 2014 - 20:51

Pentru că ești un om, OM, minunat! De asta! :*

0
Reply
Loredana 23 ianuarie 2014 - 08:10

Bia, sărumâna. E drept că sunt mai OM cu voi toți alături! :*

0
Reply
Ziua mea la cutia postala | Amalgam Colorat 29 aprilie 2014 - 06:51

[…] anul asta sunt26 de felicitari trimise prin posta (nu e ideea mea, am “furat-o” de la Loredana  pentru ca pur si simplu m-am bucurat ca un copil cand ea a primit atatea felicitari). Eu nu stiu […]

0
Reply

Lasă un comentariu