Din desaga cu dorinţe ale lui 2012…

by loredana
4 comments

Mă întreabă Roşcăţica ce îmi doresc de la blog în 2012.
Păi, tocmai ce ziceam într-un post recent că îmi doresc să nu îmi mai doresc, deci?!
Nu îmi fac planuri şi nici nu am aşteptări în ceea ce priveşte căsuţa asta virtuală. Nu-mi stabilesc ţinte şi nu-mi creionez traiectorii. De ce aş face-o? Nu vânez popularitate. Nici trepte mai înalte în topuri. Nici nu caut să câştig lucruri materiale din existenţa lui.
Îmi doresc să fie, clar. Să pot să scriu aici în continuare (da, în privinţa asta mi-aş dori să pot scrie mai mult, şi mai bine – mai bine, în toate sensurile, şi-n ale subiectelor abordate, şi-n ale exprimării şi-a gramaticii, unde mai am unele mici probleme (apropo, credeţi că treaba asta cu scrisul bine – şi aici nu mă refer la sensul de corect – se poate învăţa?)).
Şi-mi doresc să fiţi voi, desigur. Dar, despre asta am scris deja în postul anterior aşa că, nu mă voi repeta.
Voi, v-aţi dori ceva anume de la mine, de la blogul ăsta? Aţi vrea să găsiţi ceva, altceva, pe aici? Până la urmă, dacă e vorba de îmbunătăţiri, voi sunteţi cei care mă puteţi ajuta să le fac.
Apropo de asta, îmi dau seama că, de fapt, mi-aş dori ceva. Cred că mi-ar plăcea să nu mai locuiesc virtual în chirie ci să am o căsuţă a mea, un domeniu propriu, adică. Nu ştiu dacă asta mi-ar da un sentiment de mai multă siguranţă dar, clar, mi-ar folosi la personalizarea interfeţei, lucru care îmi lipseşte tare mult. Am ales stilul ăsta extrem de simplu şi minimalist tocmai pentru că n-am găsit, în tot ceea ce e oferit de wordpress ceva care să mi se potrivească dar, de mulţumit, nu sunt prea mulţumită aşa că…

0

S-ar putea să-ți placă și

4 comments

John Constantine 2 ianuarie 2012 - 21:39

cred ca scrisul „bine” ramane la latitudinea cititorului. el decide daca textul pe care il citeste este bun sau nu pentru el. n-ai avut momente cand ti-ai zis ca acest text nu e unul din cele mai bune si totusi el a fost apreciat de cineva? e ciudat cum merge asta, dar gusturile cititoriilor sunt variate asa ca fiecare poate scrie „bine” (pentru anumiti cititori)

0
Reply
Roscata (@visdetoamna) 2 ianuarie 2012 - 22:35

tu scrie ce te reprezinta pe tine, ce te face pe tine sa scrii, tot ce vrei tu… cui nu’i place sa treaca mai departe ;).

0
Reply
Drugwash 3 ianuarie 2012 - 02:46

„Nemulţumitului i se ia darul”. 😉 Oricum, cine ştie cît o să mai existe domeniul ăsta. Comasarea se face pe Facebook, iar restul vor dispărea brusc, aşa cum a dispărut Yahoo 360°. Discuţia e lungă, n-are loc aici. Important însă e ce anume se scrie şi mai puţin cum arată „decorul”. Oricum, trăim cu toţii pe chirie, şi în virtual şi – din păcate – în lumea reală; cel puţin, hai să minimalizăm cheltuielile. 😉
Scrisul se învaţă într-o oarecare măsură, odată cu acumularea informaţiilor, însă probabil trebuie să existe şi o predispoziţie nativă pentru matematică, fiindcă pînă la urmă e vorba doar de aranjamente, combinaţii, permutări de cuvinte… 🙂
Cineva comenta de curînd la un alt articol de-al tău, cum că ar vrea în continuare părţi rupte din tine, pe acest blog. Eu unul mi-aş permite s-o contrazic; aş vrea să te văd întreagă, completă aici, povestind cu zîmbetul pe buze (să ştii că văd dacă nu-i aşa! 😉 ) ce năzbîtii a mai făcut puştiul, cum te-ai strecurat în backstage la un concert pentru a „fura” un autograf unui artist renumit şi alte chestii de genul ăsta. 😉 Sigur, shit happens şi-o să ajungă şi el mîzgălit pe aici, o să ne dăm cu toţii cu părerea ca şi pînă acum, însă mi-ar plăcea ca procentul de 🙂 să fie mai mare decît cel de 🙁
În rest – sănătate, că-i mai bună decît toate! 🙂

0
Reply
Intuneric 3 ianuarie 2012 - 08:04

Atat timp cat reusesti sa spui in cuvinte ceea ce vrei sa transmiti, inseamna ca scrii bine. In afara de asta, „bine” isi pierde sensul.
Asadar, urmeaza sfatul de mai sus al lui Drugwash.
Abia in momentul in care vei vrea sa ne spui ca ai fost la concertul de la Budapesta, iar noi vom intelege c-ai fost la o sarbatoare agricola din Moldova… abia atunci sa-ti faci griji in privinta scrisului „bun”.

0
Reply

Lasă un comentariu