Oameni, dragoste și…

by loredana
0 comment

Așa a început povestea.

Cândva în toamna lui 2017 am călătorit în Irlanda, cu inima sufocată de emoții și de drag, la începutul relației cu Peter, să o cunosc pe mama lui. Deh, irlandez tradițional, old-school, cu respect infinit pentru părinții lui.

Mă întrebase mama lui ceva, într-una din zile, la o discuție în care această doamnă irlandeză blândă, de aproape 90 de ani, îmi mulțumea că îl iubesc pe fiul ei. Chiar așa, ce bucurie mai mare pentru o mamă, decât să-i fie copilul iubit? Și i-am spus atunci că, pentru mine și pentru Peter, călătoria aceasta a noastră care ni s-a dat, să fim împreună pe drumul vieții, este un fel de lecție despre…

oameni, dragoste și bunătate.

Oameni, dragoste și bunătate a devenit motto-ul relației noastre, emblema căsătoriei noastre – sub formă de broșe de lemn și alte obiecte pirogravate cu People Love and Kindness – și un fel de punct de pornire în tot ce am întreprins împreună în acești ani.

Foto: I WOOD BE

Aici, pe blogul meu, Oameni, dragoste și bunătate a devenit Oameni – Dragoste – Zbor, categoriile în care sunt organizate textele pe care le scriu de mai bine de zece ani.

În cadrul festivalului nostru, Maramureș Balloon Fiesta, Oameni, dragoste și bunătate s-a transformat în People Love Ballooning, un slogan – mesaj de drag și de bucurie pentru toți cei care se simt sufletește legați de lumea baloanelor cu aer cald, regăsit pe toate elementele de comunicare vizuală ale evenimentului.

People Love Ballooning este și brand-ul sub care creez colecțiile de plannere și agende din Prăvălia de Bucurie. Că sunt, toate, inspirate din lumea zborului, dar și din ceea ce sunt eu ca om, din ceea ce ne dorim noi, împreună, să construim, felul nostru de a fi, de-a ne raporta la lucrurile care contează.

Și acum, ne pregătim să pornim la acest drum lung al nostru, spre Asia. O vreme m-am tot întrebat cum, ce nume ar trebuie să-i dăm acestei aventuri, cum s-o împachetez ca să fie mai ușor de urmărit, ce are sens și vorbește cel mai bine despre noi și ceea ce ne dorim să facem.

People Love Wandering

Răspunsul a venit așa, ca și cum era mereu acolo și doar a făcut un pas în față la momentul potrivit.

Aceeași poveste, o altă filă.

O bucățică de poveste în care vrem să rătăcim, fără să ne pierdem.

Vrem să pornim la drum lung, fără să fie totul prestabilit. Vrem să mergem, nu musai ca să ajungem. Ci ca să fim. Împreună și fiecare cu sine, să trăim acest drum cu de toate, să ne bucurăm, să vedem, să… ce ne-o fi dat.

Tot despre oameni, dragoste și bunătate. Tot despre noi, așa cum suntem.

Așadar, urmăriți #peoplelovewandering pe facebook cu pagină dedicată și pe instagram pe contul meu, acolo voi poasta. Și aici, pe blog, va fi o categorie separată, specială pentru această aventură și vă luăm, sufletește, cu noi în călătorie. Și vă mulțumim. Pentru susținere, pentru gânduri bune.

Mulțumesc, Eliza, pentru logo-uri. Tare frumos ce a ieșit, tare îmi sunt dragi.

3+

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un comentariu